Hoppa till textinnehållet

Jobba hos oss

Hos oss finns stora möjligheter att växa, både personligt och inom banken. Vill du jobba på en arbetsplats där du hjälper människor att förverkliga sina drömmar är det här du ska jobba.

Lediga tjänster

Just nu har vi ingen tjänst ute som du kan söka till. Är du intresserad att jobba hos oss får du gärna visa ditt intresse och skicka en spontanansökan.

Om Mjöbäcks Sparbank

På Mjöbäcks Sparbank bryr vi oss om våra kunder. Vår ambition är att ge förstklassig service och rådgivning.

Snabb fakta om oss

  • Grundades år 1904
  • Fristående Sparbank
  • 12 anställda
  • Kontor i Överlida
  • Verksamhetsområde Trivselbygden
  • Ca 6 000 kunder
  • Kundtjänst, växel och bokade möten
  • Under de senaste 10 åren har drygt 11 miljoner satts av till vår stiftelse för utveckling av Trivselbygden
Mjöbäcks Sparbanks Entré

Sparbankernas kunder mest nöjda i banksverige 2022

I årets SKI-undersökning fick Sparbankerna högst betyg bland samtliga banker i Sverige hos både privat- och företagskunder. Dessutom tycker våra kunder att vi är den mest hållbara banken. Vi är otroligt glada och stolta över att tilldelas dessa utmärkelser.

Happy staff celebrates they have the most satisfied costumers

Hur är det att jobba på Mjöbäcks Sparbank?

Att arbeta på en liten fristående Sparbank kräver att du är anpassningsbar, har lätt att ta till dig ny kunskap och att du brinner för att arbeta med kund. Det är en stimulerande arbetsplats med korta beslutsvägar, flexibla arbetsuppgifter och självständigt arbete. 

 

Vi är måna om vår personal, man tillbringar trots allt mycket av sin tid på jobbet. För att se till att vi mår bra genomförs regelbundna medarbetarundersökningar. Utöver det erbjuds bland annat friskvårdsbidrag och hälskontroller.

"Efter 15 år tycker jag fortfarande det är roligt att till jobbet"

En av Tobias första arbetsuppgifter var att öppna ytterdörren för kunder 2007. Nu är han privatmarknadsansvarig där han varvar kundmöten med andra ansvarsområden. Förutom privatrådgivare är han specialiserad inom skogsrådgivning.

Tobias in the forest.

Lär känna oss sociala medier

Vill du veta mer om oss? Få senaste nytt om bankens verksamhet och de projekt vi är involverade i på sociala medier. Du hittar oss på:

Nilla and Hanna smiling and they are looking at a phone.