Meny
Vår verksamhet
Samhällsengagemang

Jobba hos oss

Hos oss finns stora möjligheter att växa, både personligt och inom banken. Vill du jobba på en arbetsplats där du hjälper människor att förverkliga sina drömmar är det här du ska jobba.


Lediga tjänster

Just nu har vi ingen tjänst ute som du kan söka till. Är du intresserad att jobba hos oss får du gärna visa ditt intresse och skicka en spontanansökan.

Spontanansökan

Tycker du det verkar spännande att jobba hos oss? Vi tar gärna emot din spontanansökan. 

Om Mjöbäcks Sparbank

På Mjöbäcks Sparbank bryr vi oss om våra kunder. Vår ambition är att ge förstklassig service och rådgivning.

Mjöbäcks Sparbanks Entré

Snabb fakta om oss

  • Grundades år 1904
  • Fristående Sparbank
  • 14 anställda
  • Kontor i Överlida
  • Verksamhetsområde Trivselbygden
  • Ca 6 000 kunder
  • Kundtjänst, växel och bokade möten
  • Under de senaste 10 åren har drygt 11 miljoner satts av till vår stiftelse för utveckling av Trivselbygden
The podium of Mjöbäcks sparbanks football cup

Vi är Trivselbygdens egen bank

Vad menar vi med det? Jo, vi är den enda banken som finns i Trivselbygden och vi finns tack vare våra kunder. Som fristående Sparbank har vi inte några aktieägare vilket innebär att vår vinst stannar kvar i Trivselbygden. Tillsammans med våra kunder sponsrar vi föreningar och projekt i området som gör Trivselbygden bättre att leva och bo i. 

Logo with text: Healthy Place to Work Powered by OneLab 2023. People exercising in the background.

Healthy Place to Work

Vi siktar på att vara en arbetsplats där vi mår bra så att vi kan göra ett bra jobb. Genom att få utmärkelsen "Healthy Place to Work" vet vi att vårt arbete gör skillnad.

Varje dag strävar vi efter att ha en positiv och trivsam atmosfär. Vi jobbar aktivt med medarbetarfrågor, erbjuder regelbundna hälsokontroller och har mikropauser med rörelse.

Hur är det att jobba på Mjöbäcks Sparbank?

Att arbeta på en liten fristående Sparbank kräver att du är anpassningsbar, har lätt att ta till dig ny kunskap och att du brinner för att arbeta med kund. Det är en stimulerande arbetsplats med korta beslutsvägar, flexibla arbetsuppgifter och självständigt arbete. 

Vi är måna om vår personal, man tillbringar trots allt mycket av sin tid på jobbet. För att se till att vi mår bra genomförs regelbundna medarbetarundersökningar. Utöver det erbjuds bland annat friskvårdsbidrag och hälskontroller.

"Efter 17 år tycker jag fortfarande det är roligt att gå till jobbet"

En av Tobias första arbetsuppgifter var att öppna ytterdörren för kunder 2007. Nu är han privatmarknadsansvarig där han varvar kundmöten med andra ansvarsområden. Förutom privatrådgivare är han specialiserad inom skogsrådgivning. 

Happy staff celebrates they have the most satisfied costumers.

Sparbankernas kunder mest nöjda kunder

I årets SKI-undersökning fick Sparbankerna högst betyg bland samtliga banker i Sverige hos både privat- och företagskunder. Dessutom tycker våra kunder att vi är den mest hållbara banken. Vi är otroligt glada och stolta över att tilldelas dessa utmärkelser. 

Lär känna oss på sociala medier 

Vill du veta mer om oss? Få senaste nytt om bankens verksamhet och de projekt vi är involverade i på sociala medier. Du hittar oss på: