Årets företagssatsning i Trivselbygden 2024

De nominerade är...

The three male owners of Asserbo Fastigheter stand in front of their rental property Toftalyckan in Överlida.

Asserbo Fastigheter AB

Lokalt familjeföretag i fastighetsbranschen som har hyresrätter på flera platser i Trivselbygden. Nomineras för sitt lyckade projekt ”Toftalyckan” där nyrenoverade lägenheter hyrs ut till främst seniorer vilket bidrar till att villor i samhället frigörs till nya familjer. Företaget har visat det lyckade i att ta tag i sin hemort, utveckla den för att få den levande och bevisat att en byggnad som annars kanske stått tom, istället nu är full av liv med uthyrda lägenheter och fler hyresgäster på kö.

 The two women and the man driving Franks Äventyrspark i Älvsered are standing in a green bouncy castle representing a dinosaur.

Franks Äventyrspark

En lekfull satsning på en nedlagd idrottsplats blev i somras till stor glädje för många barn och deras familjer. Hoppborgar i olika varianter, rutschkanor, ansiktsmålning med mera har roat många, både lokala och långväga gäster. Ett utflyktsmål, som har planer på att växa till nästa sommar, nomineras för sin satsning som har satt Älvsered och Trivselbygden på nöjeskartan.

 Two of the women who work stand outside the shop with its yellow facade.

Älekulla Livs

ICA Nära i Älekulla utgör en viktig mötesplats och ger liv och rörelse till samhället. Affären som drivs av Samhällsföreningen, har tagit ytterligare ett steg framåt för att utveckla butiken. Förutom utbyggnad av butiken, nomineras affären för sin satsning på ICA ToGo, vilket innebär att du kan handla även på obemannade tider för en ökad tillgänglighet, service och försäljning. Nyheten har visat sig falla väl ut och nyttjas av många.